Дубока тишина поноћи

 Дубока тишина поноћи. Негде у даљини звуци лајања паса раздиру тишину. Чак и у таквој ситуацији, сви људи су чврсто спавали у крилу сна.


Ако је неко био будан, то је била Шила. Није могао да спава ни да је хтео. Рави је спавао у близини.


Схеела се љутила на Равија што је остао тамо. Била је будна, али они су спавали са чаршавима. Прошло је 15 година од Шилиног брака са Равијем. Постала је мајка сина и ћерке.


Какви су били дани пре венчања. Спавали су у истом јоргану у хладним зимским ноћима, припијени једно уз друго. Није било страха ни од кога, никог да каже. Истина, тада је владала напетост у младим срцима.


Шила је тада чула за Равија да је, док је био нежења, оговарао пријатеље до поноћи.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Тада је Равијева мајка сваки дан отварала врата и грдила, говорећи: 'Свакодневно, касни, не пушта те ни да спаваш. Ожени се сад, онда ће само твоја породица отворити врата.Рави је уместо одговора задиркивао мајку смејући се.


Чим се Шила удала за Равија, пријатељство са пријатељима је прекинуто. Како би пала ноћ, Рави би му се приближио и постао роб његовог тела. Као вир, пао би на њега. Она је у то време била и цвет. Али након годину дана брака, када се родио син, напетост је дефинитивно спласнула.


Постепено, овај део тела није престајао, али је у мислима постојао чудан страх да би се деца која су спавала у близини могла пробудити. Када су деца порасла, почела су да спавају код баке.



Чак и сада деца спавају са баком, али Рави нема исту тежњу према Шили, као што је некада била. Претпоставимо да је Рави у опадању старости, али када старост човека достигне 40 година, онда се не назива старим.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Лежећи на кревету, Шила је размишљала: 'Нема никога између нас у овој ноћи, али зашто се не помера са њихове стране? Јецам лежећи на кревету, али ови људи не могу да схвате моју жељу.


„У оним данима када ја то нисам хтео, они су то радили на силу. Данас нема зида између нас мужа и жене, али зашто се не бисмо приближили?'


Шила је не само слушала, већ је видела и много таквих примера да мушкарац коме се не испуни жеља жене, онда та жена навлачи конце на другог мушкарца и топи их својим лепим деловима. Зашто је онда човек у Равија мртав?


Али зашто и Шила не може да се усуди да оде код њега? Зашто она не уђе у њихов кревет? Шта је вео између њих који она не може да пређе?



Онда је Шила нешто одлучила и насилно је ушла у Равијеву чадар. После неког времена се загрејао, али Рави је и даље безбрижно спавао. Он је тако дубоко у сну да нема бриге.

Read  more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Схеела је нежно протресла Равија. У бесаном сну, Рави је рекао: "Шила, молим те пусти ме да спавам."



„Не могу да спавам“, рекла је Шила жалећи се.


„Пусти ме да спавам. Ти покушај да заспиш. Заспаћеш“, рекао је Рави мрмљајући у сну и након што се окренуо на страну поново је заспао.


Шила је покушала да их пробуди, али се нису пробудили. Онда је Шила легла у свој кревет у бесу, али сан је отишао далеко од њених очију.


Шила се није пробудила ујутру када је сунце изашло. И њена свекрва је била престрављена. Рави је био најнервознији од свих.


Мајка је дошла Равију и рекла: „Види Рави, снаха се још није пробудила. Зар се није разболео?"


Рави је појурио према спаваћој соби. Видео сам да Схеела чврсто спава. Протресао ју је и рекао: "Шејла, пробуди се."

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

„Не дај ми да спавам, зашто се мучиш?“ промрмљала је Шила у сну.


Рави се наљутио и полио му лице чашом воде. Шила је устала у паници и љутито рекла: „Зашто ме ниси пустио да спавам? Нисам спавао целу ноћ.Сан је дошао чим ујутро и ти си се пробудио.


„Види како је јутро?“ рекао је Рави вичући, а затим устајући трљајући очи, Схеела је рекла: „Ви сами спавате на такав начин да чак и ако се пробудите ноћу, не устанете и пробудите ме ", рекао је. Ушао у купатило. Није то била ствар за једну ноћ. Било је то скоро сваке вечери, али зашто Рави није имао исту атмосферу као пре? Или му је то испунило срце? Чује се и да човек чије је срце испуњено његовом женом, онда му се растегне на другу страну. Негде чак и Рави... Не, њихов Рави није овакав.



Чуло се да Мадхури, жена Јамне Прасада из Махале, има аферу са сопственим комшијом Аруном. Овај глас се проширио по целој палати. Јамна Прасад је такође знао, али је ћутао.


Раширила се ноћна тишина. Рави и Шила су били у кревету. Носио је чаршав. Рави је рекао: "Данас ми је мало хладно."


„Али и по овој хладноћи настављаш да спаваш продајом коња, колико пута те пробудим, ипак где се пробудиш. У таквој ситуацији, чак и да уђе лопов, нећете знати. Зашто спаваш тако дубоко?


"Сада долази старост, Шила."


„Старост долази или је твој ум сада испуњен са мном?“

Comments